Asiakkaiden kokemuksia

"Oli tästä hyötyä. Laitoit mut miettimään asioita ihan uudestaan ja sitä miten voisin olla parempi mies jatkossa. Autit päättämään mitä mun kannattaa tehdä. Kiitos siitä."
- Mies, 46


"Sain paljon apua keskusteluista. Opin näkemään vaikeat tilanteet toisin ja käsittelemään tunteitani paremmin. Joonan kanssa keskustelu oli luontevaa ja tunsin tulevani kuulluksi. Oli myös mukava, että keskusteluissa pystyi myös nauramaan ettei ollut liian totista. Joonalle on mukava kertoa onnistumisista, koska reaktiosta välittyy aito iloisuus ja ylpeys. Lyhytterapiaa pitäisi mainostaa enemmän."
- Nainen, 18


"Merkityksellisintä oli puhuminen asioista, joista on vaikea keskustella oman lähipiirin kanssa. Oli tärkeää puhua henkilön kanssa, joka ymmärtää miten erilaiset kokemukset vaikuttavat itsetuntoon yms. Minulla ei ollut aiempaa kokemusta terapiasta puhelimessa. Yllätyin miten hyvin se toimii kohdallani. Aiemmin olen käynyt terapiassa ja tavannut terapeutin kasvokkain, ja silloin olen tullut liian tietoiseksi oman pahan oloni näkymisestä ulospäin. Tämä on vaikeuttanut terapeutille avautumista. Joten voin suositella terapiaa puhelimitse heille, joilla on samanlaisia ongelmia."
- Nainen, 30


"Kiitos Joona! Sulle oli niin helppo puhua! Annoit mulle tosi hyödyllisiä tehtäviä, joiden kautta pääsin miettimään arkea eri tavalla. Uskon, että pärjään nyt paremmin. Kiitos kannustuksesta ja että jaksoit kuunnella mua!"
- Nainen, 31